Vrei să-ţi cumperi casă sau să-ţi renovezi apartamentul? Statul te ajută. Vezi cum

Da, ai citit bine, statul dă bani pentru tine dacă vrei să îţi iei casă ori plănuieşti să-ţi renovezi apartamentul. Cum te sprijină şi care este primul pas de făcut? Este foarte simplu: trebuie să începi să economiseşti de pe acum la o bancă pentru locuinţe.

956 afișări
Imaginea articolului Vrei să-ţi cumperi casă sau să-ţi renovezi apartamentul? Statul te ajută. Vezi cum

Vrei să-ţi cumperi casă sau să-ţi renovezi apartamentul? Statul te ajută. Vezi cum (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, sistemul de economisire-creditare este unicul sistem bancar care beneficiază de sprijin financiar din partea statului şi dacă ai un depozit bancar şi ţi-l transferi la finele anului într-un cont la o banca pentru locuinte, vei constata că statul te va răsplăti cu o primă.

Prima de stat reprezintă, în prezent, 25% din sumele economisite pe parcursul unui an de un client, dar nu poate depăşi însă echivalentul în lei a 250 euro.
Ce este de făcut dacă vrei mai mulţi bani de la stat?
Simplu şi în acest caz! Poţi să faci un contract pentru locuinţă pentru fiecare membru al familiei tale. Poţi să închei un contract suplimentar pe numele soţului sau soţiei şi chiar şi pe numele copiilor, neexistând nicio restricţie legală în acest sens.

Citeşte mai multe despre cum poţi să-ţi iei casă sau să-ţi renovezi apartamentul cu ajutorul statului pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici