Vrei un job part time? Ce poţi face ca să-ţi rotunjeşti veniturile!

Dacă ai deja un job, dar nu-ţi ajung banii şi vrei să câştigi ceva în plus, sau dacă eşti şomer şi nu ţi-ai găsit încă o slujbă la care să te duci opt ore pe zi, îţi poţi căuta unul sau mai multe locuri de muncă part time.

349 afișări
Imaginea articolului Vrei un job part time? Ce poţi face ca să-ţi rotunjeşti veniturile!

Vrei un job part time? Ce poti face ca sa-ti rotunjesti veniturile! (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

În unele cazuri, ai putea câştiga, pe lună, mai mult decât la un job full time. Tinerii sunt, de obicei, cei mai dispuşi să-şi caute un job part time, fie pentru că nu au mai mult timp din cauza cursurilor de la facultate, fie pentru că vor să câştige bani în plus pe lângă jobul principal. Există, însă, şi oferte pentru persoanele care au ieşit la pensie şi care vor să fie active în continuare, cum ar fi cele de bonă, femeie pentru curăţenie sau şofer.

Posibilităţile pentru un job part time sunt nenumărate, iar site-urile de recrutare au anunţuri de locuri de muncă pentru câteva ore, de la bonă şi şofer, până la specialist în IT sau contabil.

De exemplu, dacă ai studii de specialitate, cel mai bănos domeniu este cel IT. Toate firmele au nevoie, în general, de mentenanţă reţelei de calculatoare, de aceea persoanele care sunt specialiste pot lucra la mai mulţi patroni, câteva ore, o dată la câteva săptămâni, în funcţie de cerinţe.
Citeşte mai multe despre joburile part time pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici