Vreme caldă de Florii în Bucureşti şi în restul ţării

Vremea se va încălzi de Florii, comparativ cu ultimele zile, temperaturile ajungând până la 19 grade Celsius în majoritatea regiunilor ţării, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

3307 afișări
Imaginea articolului Vreme caldă de Florii în Bucureşti şi în restul ţării

Vreme caldă de Florii în Bucureşti şi în restul ţării

"Duminică ne vom bucura de o zi însorită în majoritatea regiunilor. Unele înnorări vor apărea în extremitatea estică şi de sud-est şi, izolat, ar putea să cadă câţiva stropi de ploaie", a declarat, pentru MEDIAFAX, Mihai Timu, meteorolog de serviciu al Administraţiei Naţonale de Meteorologie.

Temperaturile vor ajunge la valorile normale pentru această perioadă şi vor fi cuprinse între 13 şi 19 grade Celsius.

Vântul va fi mai slab decât în zilele precedente, însă va avea intensificări în Moldova, Dobrogea şi pe crestele montane.

"În Bucureşti, avem parte de o vreme de Florii predominant frumoasă, cu cer variabil, mai mult senin, vânt slab până la moderat şi temperaturi de 16-17 grade", potrivit ANM.

Vremea se ameliorează şi la munte, unde, dimineaţa, va fi mai frig, însă, pe parcursul zilei, va fi mult soare.

"În zona înaltă s-a depus un strat de zăpadă, aşa că amatorii pot urca la altitudini mai mari să se bucure de zăpada nou căzută, însă vremea rămâne răcoroasă la orele dimineţii, când încă vorbim de temperaturi negative", a mai declarat Mihai Timu, meteorolog de serviciu ANM, pentru MEDIAFAX.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici