Vreme SEVERĂ. Circulaţie închisă pe A2, pe patru drumuri naţionale şi o restricţie de tonaj, din cauza vremii

A2, între Bucureşti şi Drajna, este închisă circulaţiei pentru toate categoriile de atovehicule, din cauza vremii. Traficul este închis, de asemenea, pe patru drumuri naţionale, iar pe altul este restricţie de tonaj.

4439 afișări
Imaginea articolului Vreme SEVERĂ. Circulaţie închisă pe A2, pe patru drumuri naţionale şi o restricţie de tonaj, din cauza vremii

Circulaţie închisă pe A2, pe patru drumuri naţionale şi o restricţie de tonaj, din cauza vremii

Potrivit CNAIR, vineri dimineaţă, după o noapte de coduri galbene şi portocalii de precipitaţii abundente de ploi îngheţate ce produc polei în 23 de jedeţe, A2, între Bucureşti şi Drajna este închisă circulaţiei pentru toate categoriile de atovehicule.

De asemenea, este închis DN 1D (Urlaţi, judeţul Prahoa – Urziceni, judeţul Ialomiţa), DN 2B (C.A. Rosetti – Vizireni, judeţul Buzău), DN 2C (Costeşti, judeţul Buzău – Slobozia, judeţul Ialomiţa) şi DN 67C (Novaci – Rânca, judeţul Gorj).

CNAIR a instituit restricţie de tonaj pentru maşinile mai mari de 7,5 tone pe DN 2A (Urziceni – Giurgeni, judeţul Ialomiţa).

Începând de joi după-amiază până vineri dimineaţă, drumarii de la CNAIR au intervenit cu 1.265 utilaje şi au răspandit aproximativ 7.427 tone material antiderapant.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici