VREMEA în Bucureşti: Ninsori, vânt şi frig până vineri

Vremea în Bucureşti va fi deosebit de rece până vineri. Meterorologii anunţă ploi, lapoviţă, vânt, ninsori şi temperaturi minime cuprinse între minus 4 şi minus 7 grade.

20082 afișări
Imaginea articolului VREMEA în Bucureşti: Ninsori, vânt şi frig până vineri

VREMEA în Bucureşti: Ninsori, vânt şi frig până vineri

Potrivit unei prognoze speciale a ANM pentru Capitală, începând de marţi seara până miercuri dimineaţa va ploua, urmând apoi lapoviţă şi ninsoare. Vor fi condiţii pentru depuneri de gheaţă. Vântul se va intensifica treptat, iar până dimineaţă va atinge viteze la rafală în jurul a 55 de kilometri pe oră şi se va depune strat de zăpadă de până la 2 -4 centimetri.

Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de minus 2 grade.

Începând de miercuri dimineaţa până joi la ora 8.00, va ninge, iar temporar vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală în general de 45 - 55 kilometri pe oră, viscolind ninsoarea şi determinând scăderea vizibilităţii. Grosimea stratului de zăpadă se va situa în medie între 7 şi 10 centimetri, izolat 15 centimetri.

Vremea va deveni deosebit de rece, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de minus1 grad, iar cea minimă va fi de minus 6 - minus 4 grade.

De joi dimineaţa până vineri la ora 8.00, meterorologii anunţă temperaturi maxime de minus 4 - minus 3 grade şi o minimă în jurul valorii de minus 7 grade.

Vântul va sufla în general moderat, cu viteze la rafală în jurul a 40 kilometri pe oră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici