VREMEA în weekend: Prognoza în ţară şi în Bucureşti

Vremea se va menţine rece în regiunile extracarpatice, chiar deosebit de rece în Moldova, iar în celelalte regiuni valorile termice, în creştere faţă de ziua precedentă, vor fi apropiate de normele perioadei. Înnorările se vor accentua treptat şi, mai ales după-amiaza şi noaptea, va ploua local în jumătatea de nord a ţării şi izolat în sud.

2470 afișări
Imaginea articolului VREMEA în weekend: Prognoza în ţară şi în Bucureşti

VREMEA în weekend: Prognoza în ţară şi în Bucureşti

În zona montană înaltă, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă sau ninsoare. În Carpaţii Orientali, mai ales în grupele nordice, cantităţile de apă pot depăşi 10...15 l/mp. Vântul va avea intensificări în sudul Banatului şi pe crestele montane, iar în restul teritoriului va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor avea valori de la 5 grade în nordul Moldovei, până la 21 de grade în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor încadra, în general, între 3 şi 11 grade. Îndeosebi dimineaţa, în zonele joase de relief, izolat se va semnala ceaţă. 

BUCUREŞTI

Vremea se va menţine rece. Cerul, variabil în prima parte a zilei, se va înnora treptat, iar noaptea vor fi condiţii să plouă slab. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 14 grade, iar cea minimă de 6...7 grade. Dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă.

DUMINICĂ

Vremea va fi închisă şi rece, chiar deosebit de rece pentru această dată în regiunile extracarpatice, cu precădere în Moldova. Temporar va ploua în toate regiunile. În zona de munte, iar izolat, noaptea şi în Transilvania şi Moldova vor fi precipitaţii mixte. În Carpaţii Orientali vor predomina ninsorile. Pe arii restrânse, în nordul şi centrul teritoriului, cantităţile de apă vor depăşi 10...15 l/mp. Vântul va avea unele intensificări, mai ales în sudul, în centrul ţării şi în zona de munte. Temperaturile maxime, mai scăzute decât în intervalul anterior vor fi cuprinse între 4 grade în Moldova şi 16 grade în Banat, iar cele minime se vor situa, în general, între 0 şi 9 grade. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici