VREMEA se încălzeşte uşor, dar rămâne instabilă. Prognoza meteo pentru weekend

Sâmbătă, VREMEA se va încălzi uşor în cea mai mare parte a ţării, dar va fi în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporare şi, mai ales în cursul zilei, vor cădea averse, însoţite de descărcări electrice în vestul, nord-vestul şi centrul ţării şi la munte şi pe arii mai restrânse în celelalte regiuni.

851 afișări
Imaginea articolului VREMEA se încălzeşte uşor, dar rămâne instabilă. Prognoza meteo pentru weekend

VREMEA se încălzeşte uşor, dar rămâne instabilă. Prognoza meteo pentru weekend (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Izolat cantităţile de apă pot depăşi 15...20 l/mp. Vântul va avea intensificări la munte, dar trecător şi în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor avea valori de la 16...18 grade în Maramureş şi în Dealurile de Vest până la 28 de grade în sud-estul teritoriului, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 şi 15 grade, mai ridicate pe litoral.

BUCUREŞTI

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza şi la începutul nopţii, când vor fi condiţii de averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă, în creştere uşoară faţă de ziua precedentă, se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 12...13 grade, uşor mai scăzută în zona preorăşenească.

MUNTE

Vremea se va încălzi uşor. Cerul va prezenta înnorări temporare şi îndeosebi în cursul zilei, pe arii relativ extinse vor cădea averse, însoţite de descărcări electrice şi de intensificări de scurtă durată ale vântului.

DUMINICĂ

Vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate şi vor cădea averse, însoţite de descărcări electrice şi de intensificări ale vântului care trecător şi izolat pot lua aspect de vijelie în prima parte a zilei mai ales în vestul, centrul şi nordul ţării, iar după-amiaza şi noaptea local şi în celelalte regiuni. Izolat vor fi căderi de grindină şi cantităţi de apă însemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 17 şi 27 de grade, iar cele minime se vor situa 6 şi 15 grade, mai ridicate pe litoral.

MUNTE

Vremea va continua să se încălzească uşor. În Carpaţii Occidentali, vestul Carpaţilor Meridionali şi în nordul Carpaţilor Orientali, cerul va prezenta înnorări temporar accentuate mai ales în cursul zilei, când vor cădea averse, însoţite de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul zonelor montane, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restrânse, îndeosebi seara şi noaptea.

Dacă ai nevoie de un serviciu meteo mai detaliat, vizitează vremea apropo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici