VREMEA se răceşte. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri în ţară şi în Bucureşti

Marţi, în zonele joase de relief se va semnala ceaţă sau nori joşi, dimineaţa, local în centru, est şi nord-vest, pe arii restrânse în vest şi izolat în rest, iar noaptea, în extindere peste toată Moldova, partea continentală a Dobrogei şi cea mai mare parte a Munteniei şi numai pe arii restrânse în celelalte zone.

4856 afișări
Imaginea articolului VREMEA se răceşte. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri în ţară şi în Bucureşti

VREMEA se răceşte: PROGNOZA METEO în ţară şi în Bucureşti (Imagine Octav Ganea / Mediafax.ro)

În rest, cerul va fi variabil spre parţial noros. Izolat va burniţa şi vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 şi 11 grade, iar cele minime între -5 şi 4 grade, mai scăzute în depresiuni, spre -8 grade.

BUCUREŞTI

Cerul va fi temporar noros ziua şi în prima parte a nopţii, apoi se va extinde treptat nebulozitatea joasă. Dimineaţa şi din nou spre sfârşitul intervalului vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 6...7 grade, iar cea minimă de -2...1 grad.

 

MIERCURI

ÎN ŢARĂ

Cerul va fi mai mult noros şi se va semnala ceaţă, pe arii restrânse asociată cu burniţă, îndeosebi în prima parte a zilei şi din nou noaptea, local în regiunile extracarpatice şi pe arii restrânse în rest. Spre sfârşitul intervalului, izolat vor cădea precipitaţii slabe în nord şi nord-vest, mai ales ninsori la munte şi predominat ploi la altitudini mai joase. Vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 şi 9 grade, iar cele minime între -5 şi 5 grade, mai scăzute în depresiuni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici