Vremea se va încălzi. Zonele unde va mai ploua. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

Vremea se îmbunătăţeşte începând de marţi. Va mai ploua pe arii restrânse în sudul şi sud-estul ţării. La Bucureşti, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare.

915 afișări
Imaginea articolului Vremea se va încălzi. Zonele unde va mai ploua. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

Vremea se va încălzi. Zonele unde va mai ploua. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

MARŢI

ÎN ŢARĂ

ÎN ŢARĂ: Vremea se va ameliora semnificativ sub aspectul precipitaţiilor, iar valorile termice diurne vor marca o creştere uşoară în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare mai ales la începutul zilei în sudul şi sud-estul ţării, unde numai pe arii restrânse, va mai ploua, în general slab cantitativ. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului în Moldova, Dobrogea, estul Munteniei şi zona de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 şi 29 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 17 grade pe litoral şi în Dealurile de Vest.

LA BUCUREŞTI:

Vremea se va încălzi şi se va ameliora sub aspectul ploilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în cursul zilei când vor mai fi condiţii ca trecător să plouă slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 27...28 de grade, iar cea minimă de 15...16 grade, uşor mai coborâtă în zona preorăşenească.  

 

MIERCURI

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi în general frumoasă şi va continua să se încălzească uşor în cea mai mare parte a ţării, astfel încât valorile termice se vor apropia de normele perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza la munte, unde numai izolat vor fi ploi slabe, de scurtă durată, iar noaptea în nord-vestul şi nordul ţării, unde pe arii restrânse vor fi averse, însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între 24...25 de grade în nordul şi centrul ţării şi 30...31 de grade în sud-vest şi vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 20...21 de grade în nordul litoralului şi în Dealurile de Vest.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici