Vremea se va menţine în general instabilă. PROGNOZA METEO până duminică

În cursul zilei vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi condiţii de grindină, local în zonele montane şi submontane, dar şi în nordul ţării, iar pe arii mai restrânse în celelalte regiuni, informează ANM.

4161 afișări
Imaginea articolului Vremea se va menţine în general instabilă. PROGNOZA METEO până duminică

Vremea se va menţine în general instabilă. PROGNOZA METEO până duminică (Imagine: Codrin Prisecaru/ Arhiva Mediafax Foto)

Vineri

ÎN ŢARĂ

Izolat cantităţile de apă vor depăşi 20...25 l/mp, îndeosebi în Maramureş, Moldova şi la munte. Vântul va sufla moderat, local cu intensificări la munte, iar cu precădere după-amiaza şi în restul zonelor. Temperaturile maxime, în scădere în regiunile nordice, se vor încadra între 16 grade în estul Transilvaniei şi 26 de grade în Muntenia, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 şi 15 grade.

BUCUREŞTI

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi trecător averse în primele ore ale intervalului, dar posibil şi în a doua parte a zilei. Vântul va sufla în general moderat, dar noaptea va slăbi în intensitate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 11...13 grade.

LA MUNTE

Vremea se va menţine în general instabilă. Mai ales în cursul zilei vor fi înnorări temporar accentuate, averse şi descărcări electrice, pe arii extinse în masivele nordice şi estice şi local în rest. Izolat, îndeosebi în Carpaţii Orientali cantităţile de apă vor depăşi 20...25 l/mp. Vor fi condiţii de grindină. Vântul va sufla moderat, cu intensificări locale. Temperatura aerului nu va avea modificări semnificative faţă de ziua precedentă.

Sâmbătă

LA MUNTE

Vremea va rămâne în general instabilă. Înnorările vor fi temporar accentuate şi se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Local, cantităţile de apă vor fi mai însemnate. Vor fi condiţii de grindină. Temperatura aerului va marca o scădere, la valorile diurne, în masivele vestice. 

Duminică

LA MUNTE

Vremea va continua să fie în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate şi pe arii relativ extinse, mai ales în cursul zilei şi la începutul nopţii, averse, însoţite de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat se vor cumula cantităţi de apă mai însemnate şi vor fi condiţii de grindină. Temperatura aerului nu va avea modificări semnificative faţă de intervalul anterior.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici