Vremea se va menţine rece. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

Vremea se va menţine rece, geroasă dimineaţa şi noaptea cu precădere în Transilvania, informează ANM.

1602 afișări
Imaginea articolului Vremea se va menţine rece. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

Vremea se va răci. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri (Imagine: Ovidiu Iordachi / Mediafax Arhiva Foto)

MARŢI

ÎN ŢARĂ

În cursul zilei, cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales în sudul şi estul ţării, unde izolat se vor semnala fulguieli sau burniţe, favorizând depunerile de polei. Noaptea, înnorările vor fi mai accentuate în regiunile vestice şi nord-vestice, unde pe arii restrânse vor cădea precipitaţii mixte şi se va depune polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Banat şi Moldova. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 grade în Oltenia şi estul Transilvaniei şi 6 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse între -13 şi 0 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaţilor Orientali, până spre -18 grade. Îndeosebi dimineaţa şi noaptea, în zonele joase se va semnala ceaţă, asociată cu depunere de chiciură.

LA BUCUREŞTI:

Vremea se va menţine rece. Cerul va fi variabil, cu înnorări în special în primele ore ale zilei, când vor fi condiţii de fulguială sau burniţă, favorizând depunerile de polei. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 0 grade, iar cea minimă va fi de -10...-8 grade. Mai ales noaptea se va semnala ceaţă, asociată cu depunere de chiciură.

 

MIERCURI

ÎN ŢARĂ

Deşi valorile termice vor creşte uşor faţă de intervalul precedent, vremea va fi în continuare rece în cea mai mare parte a ţării, local geroasă dimineaţa şi noaptea în centru şi sud. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -5 grade în zonele cu ceaţă persistentă şi 8 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor situa, în general, între -12 şi 2 grade. La deal şi de munte cerul va fi variabil, dar în zonele joase de relief, în special cele din sudul şi estul teritoriului, va fi nebulozitate joasă sau ceaţă cu depunere de chiciură şi, trecător, fulguieli sau burniţe, favorizând depunerile de polei. În regiunile vestice şi nord-vestice, cu precădere noaptea vor cădea precipitaţii mixte şi se va depune polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări, mai ales în a doua parte a intervalului, în Banat, Crişana şi Carpaţii Occidentali. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici