Vremea se va răci în zilele următoare. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

Cerul va fi noros şi vor fi precipitaţii în cea mai mare parte a ţării, informează ANM.

4013 afișări
Imaginea articolului Vremea se va răci în zilele următoare. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

Vremea se va răci în zilele următoare. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri (Imagine Andreea Alexandru / Mediafax Foto)

MARŢI

ÎN ŢARĂ

Cantităţile de apă vor depăşi local 15...20 l/mp şi izolat 25...30 l/mp în special în sud-estul teritoriului şi în zonele de deal şi de munte. Pe parcursul zilei, în zona montană înaltă şi în jumătatea de nord a Moldovei vor predomina ninsorile, iar în celelalte zone vor fi mai ales ploi. Noaptea, se va depune strat de zăpadă local mai consistent în nord-est şi la munte, unde va continua să ningă, în timp ce în vest, sud-vest şi centru vor fi precipitaţii mixte, iar în rest vor predomina ploile. Trecător şi pe arii restrânse se va depune polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte şi în regiunile estice şi sud-estice. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 şi 8 grade, mai ridicate în Dobrogea, iar cele minime vor fi cuprinse între -9 grade în nordul Moldovei şi 4...5 grade pe litoral.

LA BUCUREŞTI:

Cerul va fi noros, va ploua posibil moderat cantitativ, iar în cursul nopţii şi spre dimineaţă vor fi condiţii de precipitaţii mixte. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului. Temperatura maximă va fi de 4...5 grade, iar cea minimă de 1...2 grade.

MIERCURI

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi predominant închisă şi va continua să se răcească, devenind rece pentru această dată în cea mai mare parte a ţării. Temporar vor cădea precipitaţii, sub formă de ninsoare în Moldova şi la munte, iar în restul teritoriului vor fi mixte, ziua şi predominant ninsori, noaptea, pe arii mai extinse în Muntenia şi Dobrogea. Pe spaţii mici se va semnala polei, cu o probabilitate mai ridicată în jumatatea de sud a Moldovei şi în Bărăgan. Cu precădere în estul şi sud-estul teritoriului, cantităţile de apă vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în Dobrogea, sudul Moldovei şi cea mai mare parte a Munteniei. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 şi 6 grade, cu valori mai scăzute în jumătatea de nord a Moldovei spre -6 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -9 şi 0 grade. În zonele joase, izolat se va semnala ceaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici