VREMEA va continua să se încălzească uşor. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri, în ţară şi în Capitală

Marţi, vremea se va menţine frumoasă şi va continua să se încălzească uşor. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări noaptea în regiunile nordice şi nord-estice, dar numai izolat este posibil să plouă slab în nordul Moldovei. Vântul va sufla slab până la moderat.

431 afișări
Imaginea articolului VREMEA va continua să se încălzească uşor. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri, în ţară şi în Capitală

VREMEA va continua să se încălzească uşor. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri, în ţară şi în Capitală (Imagine: Vlad Stan/Mediafax Foto)

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 grade în depresiuni şi 25...26 de grade în Oltenia, Muntenia şi Moldova, iar cele minime se vor încadra între 3 şi 13 grade, mai scăzute în depresiuni spre 0...2 grade, dar şi uşor mai ridicate pe litoral, spre 15...16 grade. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase, izolat, va fi ceaţă.

LA BUCUREŞTI: Vremea se va menţine frumoasă şi va continua să se încălzească uşor. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 8...10 grade, uşor mai coborâtă în zona preorăşenească.

MIERCURI

Ziua, în nordul şi nord-estul ţării, iar noaptea în toată jumătatea de nord vor fi înnorări temporare şi va ploua slab local în Carpaţii Orientali şi în nordul Moldovei şi doar izolat în rest. În celelate zone cerul va fi variabil, mai mult senin ziua. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 grade în nordul Moldovei şi 25 de grade în Muntenia, iar cele minime se vor situa între 6 grade în depresiuni şi 15 pe litoral.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici