Vremea va fi deosebit de rece pentru această dată. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi

Vremea va fi deosebit de rece pentru această dată în cea mai mare parte a zilei. În nordul, centrul, estul ţării şi la munte cerul va fi mai mult noros şi mai ales ziua, local, va ninge slab, informează ANM.

4578 afișări
Imaginea articolului Vremea va fi deosebit de rece pentru această dată. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi

Vremea va fi deosebit de rece pentru această dată. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi

ÎN ŢARĂ

În restul teritoriului înnorările vor fi trecătoare şi doar izolat vor fi posibile fulguieli. Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu intensificări, îndeosebi în prima parte a zilei, în regiunile estice, cu precădere în Moldova, unde la rafală se vor depăşi viteze de 55...60 km/h, şi la munte, unde pe creste va sufla cu peste 90 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -2 şi 6 grade, iar cele minime între -10 şi 0 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaţilor Orientali. Spre dimineaţă, în regiunile intracarpatice, izolat, se va forma ceaţă. 

LA BUCUREŞTI:

Vremea va fi rece pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări dimineaţa şi din nou seara şi în cursul nopţii. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 6...7 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -2 grade.

 

MARŢI

ÎN ŢARĂ

Valorile termice, în special cele nocturne, se vor situa cu mult sub cele climatologic specifice acestei date şi vor caracteriza o vreme deosebit de rece la nivelul întregii ţări. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile sudice, estice şi la munte, unde doar pe arii restrânse va ninge slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în jumătatea de sud a Moldovei, estul Munteniei şi Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între -3 şi 7 grade, iar cele minime, în general, între -12 şi -2 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiuni. Pe spaţii mici, în special în zonele joase din nord şi centru, va fi ceaţă. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici