VREMEA va fi în general frumoasă. PROGNOZA METEO pentru vineri, în ţară, la munte şi în Bucureşti

Vineri, vremea va fi în general frumoasă, exceptând zonele joase de relief, unde local cu precădere dimineaţa şi noaptea se vor semnala ceaţă şi nebulozitate joasă stratiformă, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

720 afișări
Imaginea articolului VREMEA va fi în general frumoasă. PROGNOZA METEO pentru vineri, în ţară, la munte şi în Bucureşti

VREMEA va fi în general frumoasă. PROGNOZA METEO pentru vineri, în ţară, la munte şi în Bucureşti (Imagine: Alex Chiţu/Mediafax Foto)

Cerul va fi variabil, cu înnorări şi pe arii restrânse precipitaţii slabe, predominant sub formă de ninsoare, mai ales ziua, în Maramureş şi în zona Carpaţilor Orientali. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, cu rafale ce pot depăşi 50 km/h pe creste, unde va spulbera zăpadă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 2 şi 9 grade, iar cele minime, mai scăzute decât în noaptea precedentă, se vor încadra de la  -13...-11 grade în estul Transilvaniei până în jur de 2 grade în Dealurile de Vest.

LA BUCUREŞTI:

Vineri, vremea va fi apropiată de normalul termic specific acestei perioade din an. Mai ales la începutul zilei şi noaptea va fi ceaţă sau nebulozitate joasă stratiformă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 4...6 grade, iar cea minimă de -4...-2 grade.

LA MUNTE:

Vineri, vremea va fi în general frumoasă, dar rece în orele nopţii. Cerul va fi variabil, cu înnorări şi izolat precipitaţii slabe, predominant sub formă de ninsoare, mai ales ziua în zona Carpaţilor Orientali. Vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală ce pot depăşi 50 km/h pe creste, unde va spulbera zăpadă. Valorile termice diurne vor creşte uşor faţă de intervalul precedent în Carpaţii Occidentali, iar în restul zonei montane nu se vor modifica semnificativ. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici