Vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

Vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit la mijlocul lunii martie, cu minime nocturne preponderent negative şi brumă în cursul nopţii, local în nord, centru, est şi sud-est şi pe spaţii mici în rest.

3106 afișări
Imaginea articolului Vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

Vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

MARŢI

 Cerul va fi mai mult noros, exceptând în a doua parte a intervalului nord-vestul şi centrul teritoriului, unde va deveni variabil. Trecător vor fi precipitaţii slabe: ninsori, pe arii relativ extinse la munte, precipitaţii mixte, local în zona subcarpatică şi în regiunile nordice şi mai ales ploi, local în vest şi pe spaţii restrânse în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări spre sfârşitul intervalului în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 şi 10 grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între -6 şi 4 grade. 

LA BUCUREŞTI:

Vremea va fi uşor mai rece decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va fi mai mult noros şi, trecător, ziua, este posibil să cadă câţiva stropi de ploaie. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimă va fi de -2...1 grad. Spre dimineaţă, la periferia oraşului vor fi condiţii de brumă.

MIERCURI

ÎN ŢARĂ 

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele normale pentru a doua decadă a lunii martie, îndeosebi în sudul şi estul teritoriului, iar minimele nocturne vor fi negative în cea mai mare parte a ţării. Se va semnala brumă, local dimineaţa şi pe arii relativ extinse noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei în sud, est şi sud-vest, unde trecător şi pe spaţii restrânse vor cădea precipitaţii slabe, ninsori la munte şi predominant ploi în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului în sudul şi sud-vestul ţării, precum şi pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 şi 13 grade, cu cele mai ridicate valori în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor situa între -9 grade în estul Transilvaniei şi 2 grade, cu totul izolat, în dealurile Crişanei. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici