Vremea va fi mult mai caldă decat in mod obisnuit. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi

Vremea va fi mult mai caldă decat in mod obisnuit pentru această dată, potrivit ANM.

317 afișări
Imaginea articolului Vremea va fi mult mai caldă decat in mod obisnuit. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi

Vremea se va incălzi usor in toată tara. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi

MIERCURI

ÎN ŢARĂ

Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pană la moderat, cu usoare intensificări in sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19...20 de grade in estul Transilvaniei si pe litoral, pană in jurul a 27 de grade in Banat, Oltenia, Muntenia si Moldova. Minimele termice se vor incadra intre 6 si 16 grade, mai scăzute in depresiunile din estul Transilvaniei, spre -1...1 grad, unde vor fi conditii de brumă. Dimineata si noaptea, pe arii restranse in zonele joase de relief, indeosebi din nord-vestul si centrul tării va fi ceată.

LA BUCUREŞTI:

Vremea va fi in continuare frumoasă si caldă. Cerul va fi senin, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maximă se va situa in jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 8...10 grade. Spre sfarsitul intervalului vor fi conditii de ceată.

 

 

JOI

ÎN ŢARĂ

Vremea se va mentine mult mai caldă decit in mod normal. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificări in zona montană si in deltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18...20 de grade pe litoral si 26...27 de grade in sudul si sud-vestul teritoriului, iar cele minime se vor situa intre 6 si 14 grade, mai coborate in depresiunile din estul Transilvaniei, spre 1 grad. Dimineata si noaptea, in zonele joase de relief indeosebi din centru, sud si est, pe arii restranse va fi ceată..

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici