Vremea va fi răcoroasă, în majoritatea regiunilor. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

Vremea va fi răcoroasă, în majoritatea regiunilor. Cerul va fi mai mult noros în nord-vestul ţării, iar în rest variabil, temporar cu unele înnorări, informează ANM.

247 afișări
Imaginea articolului Vremea va fi răcoroasă, în majoritatea regiunilor. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

Vremea va deveni uşor mai caldă. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

MARŢI

ÎN ŢARĂ

Va ploua în Maramureş, pe arii restrânse în Crişana şi în Transilvania şi cu totul izolat, posibil şi în restul teritoriului. La munte, îndeosebi în nordul Carpaţii Orientali, la altitudini de peste 1500 m, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, unde în zona înaltă, în special ziua, viteza la rafală va depăşi temporar 60 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 şi 20 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 şi 11 grade. În zonele de câmpie izolat se va forma ceaţă, iar mai ales în dealurile subcarpatice din sud, vor fi condiţii de brumă.

LA BUCUREŞTI:

Vremea va fi predominant frumoasă, dar răcoroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 17...18 grade, iar cea minimă de 6...7 grade, mai scăzută în zona preorăşenească.

MIERCURI

ÎN ŢARĂ

Vremea se va încălzi în majoritatea zonelor ţării, până la valori în jurul celor normale pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile din jumătatea nordică. Va ploua în Maramureş şi pe arii restrânse în Crişana, Transilvania şi în nordul Moldovei. În zona montană înaltă, în special din nordul Carpaţilor Orientali, precipitaţiile vor fi mixte.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, îndeosebi pe creste, iar în prima parte a intervalului, temporar şi la cote mai reduse şi în nord-vest şi nord. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14...15 grade în Maramureş şi estul Transilvaniei şi 22 de grade în Oltenia, iar cele minime, în general, între 3 şi 11 grade. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief, izolat se va semnala ceaţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici