Vremea va fi rece pentru această perioadă. Prognoza meteo pentru marţi şi miercuri

În cursul zilei de marţi, cerul va fi variabil în extremitatea vestică şi de sud-vest, iar în celelalte regiuni înnorările vor persista, informează ANM.

2374 afișări
Imaginea articolului Vremea va fi rece pentru această perioadă. Prognoza meteo pentru marţi şi miercuri

Vremea se va încălzi uşor. Prognoza meteo pentru marţi şi miercuri (Imagine Octav Ganea / Mediafax Foto)

ÎN ŢARĂ

Va ploua în jumătatea de est a ţării şi izolat în nord-vest şi centru. În sud-est se vor mai putea depăşi, pe arii restrânse, cantităţi de apă de 15...20 l/mp. La munte, îndeosebi în zona Carpaţilor Orientali şi estul Carpaţilor Meridionali, precipitaţiile vor fi mai ales sub formă de ninsoare. Noaptea, ploile se vor restânge ca arie, iar cerul se va degaja în cea mai mare parte a teritoriului. Din punct de vedere termic, vremea va fi rece pentru această perioadă.

Temperaturile maxime se vor încadra între 7 şi 15 grade, iar cele minime între -4 grade în estul Transilvaniei şi 8 grade pe litoral. Vântul va sufla slab şi moderat cu unele intensificări în Moldova, Dobrogea şi la munte. Spre sfârşitul intervalului se va forma brumă, local în nord, centru şi în zona submontană şi izolat în rest.

BUCUREŞTI

Vremea va fi cu mult mai rece decât în mod normal la această dată. Astfel, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimă va fi de 4...5 grade în centrul oraşului şi de 1...2 grade la periferie. Cerul va fi noros în cursul zilei, când va ploua, apoi va deveni treptat, variabil. Vântul va sufla slab şi moderat.

 

MIERCURI

Vremea va fi predominant frumoasă şi se va încălzi faţă de intervalul precedent. Cerul va fi mai mult senin, exceptând, în cursul nopţii, regiunile vestice, unde se va înnora şi va ploua. Vor fi mai ales averse, posibil şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificări în vestul ţării şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 şi 22 de grade, iar cele minime între 2 şi 10 grade, mai scăzute în depresiuni, unde se va mai produce brumă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici