Wizz Air anunţă trei noi zboruri din Cluj-Napoca către două destinaţii preferate de români

Compania Wizz Air anunţă trei noi rute din Cluj-Napoca către Corfu (Grecia) şi Napoli şi Torino (Italia) şi creşterea frecvenţelor pentru alte 10 rute.

4206 afișări
Imaginea articolului Wizz Air anunţă trei noi zboruri din Cluj-Napoca către două destinaţii preferate de români

Astfel, pasagerii pot călători din Cluj-Napoca către insula Corfu în fiecare marţi şi sâmbătă, primul zbor decolând pe 2 august.

Celelalte două rute din Cluj-Napoca către Napoli şi Torino vor deveni operaţionale din 3 august, în zilele de miercuri şi duminică.

În plus, creşte frecvenţa rutei Cluj-Napoca – Paris - Beauvais cu trei zboruri, la un toptal de 9 zboruri pe săptămână.

Rutele către Barcelona şi Bruxelles-Charleroi vor creşte cu câte două zboruri suplimentare, la 7 zboruri pe săptămână.

Rutele către Malaga, Madrid, Tel-Aviv, Doncaster-Sheffield, Basel-Mulhouse-Freiburg, Memmingen şi Chania vor creşte toate cu un zbor pe săptămână.

De altfel, compania a adăugat cea de-a şaptea aeronavă Airbus A321ceo la baza din Cluj-Napoca.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici