Zăpadă de doi centimetri pe DN 17, în Pasul Tihuţa

Stratul de zăpadă de pe DN 17, în Pasul Tihuţa din Bistriţa-Năsăud, a ajuns la doi centimetri, în urma lapoviţei şi a ninsorii căzute în noaptea de miercuri spre joi, însă nu au existat probleme în trafic.

30 afișări
Imaginea articolului Zăpadă de doi centimetri pe DN 17, în Pasul Tihuţa

Zăpadă de doi centimetri pe DN 17, în Pasul Tihuţa (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Secţiei Bistriţa a Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Cluj, pe DN 17, în zona de munte, în localitatea Piatra Fântânele din Pasul Tihuţa, stratul de zăpadă a ajuns la doi centimetri, însă maşinile au circulat fără probleme.

În cursul dimineţii, zăpada s-a topit, deşi temperaturile minime în zonă au fost de minus 2,5 grade Celsius, cele mai scăzute din judeţ.

Conform Sistemului de Gospodărire a Apelor Bistriţa-Năsăud, în cursul nopţii de miercuri spre joi cea mai mare cantitate de precipitaţii mixte s-a înregistrat la Sângeorz Băi.

Ninsori s-au înregistrat şi în alte zone de munte, iar grosimea stratului de zăpadă atinge între unu şi doi centimetri la Lunca Ilvei şi Valea Mare şi sub un centimetru la Parva, Telciu şi Bistriţa Bârgăului.

Potrivit meteorologilor, temperaturile vor creşte uşor, însă va continua să ningă în zona de munte a judeţului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici