Zbor de 3 ore transformat într-un calvar de 11 ore. Pasagerii nici măcar nu au ajuns la destinaţie

Un zbor de trei ore din Fukuoka în Japonia s-a transformat într-un calvar de 11 ore, iar pasagerii nici măcar nu au ajuns la destinaţie.

3754 afișări
Imaginea articolului Zbor de 3 ore transformat într-un calvar de 11 ore. Pasagerii nici măcar nu au ajuns la destinaţie

Zbor de 3 ore transformat într-un calvar de 11 ore. Pasagerii nici măcar nu au ajuns la destinaţie

Pasagerii unui zbor de trei ore de la Manila la Fukuoka au fost nevoiţi să suporte o călătorie dus-întors de 11 ore, după o serie de neplăceri.

Zborul, operat de compania low-cost Cebu Pacific Air, transporta 125 de pasageri către aeroportul Fukuoka după ce a plecat luni din Manila, potrivit cotidianului japonez The Mainichi.

Flightradar24 arată că zborul a decolat din Manila în jurul orei locale 15:15.

Avionul urma să aterizeze aproximativ trei ore mai târziu la Fukuoka, care se află cu o oră înaintea Manilei.

Dar spaţiul aerian era atât de aglomerat încât piloţilor li s-a spus să ocolească aeroportul şi să încerce apoi aterizarea din nou.

Din cauza îngrijorărilor legate de terminarea combustibilului, zborul a fost deviat pe un aeroport din Kitakyushu, un oraş aflat la aproximativ 37 de mile distanţă.

Avionul s-a învârtit deasupra Fukuoka mai mult timp înainte de a fi deviat spre aeroportul Kitakyushu, unde a aterizat în jurul orei locale 20.30.

Cu toate acestea, pasagerii nu au putut debarca la Kitakyushu din cauza unor probleme legate de procedurile vamale.

La scurt timp după aceea, piloţii şi-au dat seama că nu se vor putea întoarce la Fukuoka la timp, deoarece aeroportul de acolo se închide la ora 22.00. Astfel, avionul a ajuns să părăsească aeroportul Kitakyushu în acea seară, cu destinaţia Manila, arată datele de zbor. Până atunci, pasagerii şi echipajul erau deja blocaţi în avion de aproape opt ore.

Zborul a ajuns pe Aeroportul Internaţional Ninoy Aquino din Manila aproximativ trei ore mai târziu.

Un pasager care a făcut o înregistrare video în timpul zborului a declarat pentru canalul de televiziune japonez IT! că erau prea disperaţi şi epuizaţi pentru a reacţiona în momentul în care au aterizat înapoi în Manila.

Într-o declaraţie pentru Insider, Cebu Pacific Air a confirmat că zborul 5J 922 a fost nevoit să se întoarcă la Manila după ce a fost deviat spre Kitakyushu luni seara.

Când pasagerii au ajuns înapoi în Manila, transportatorul le-a oferit cazare la hotel, mese şi un voucher pentru o călătorie dus-întors către orice destinaţie internaţională pe distanţe scurte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici