Zbor spre Munchen, anulat din cauza vremii

Zborul Sibiu – Munchen, care ar fi trebuit să decoleze miercuri, la ora 18.25 de pe Aeroportul Sibiu a fost anulat, comandantul luând decizia din cauza ninsorii abundente. Şi cursa de întoarcere va fi afectată, transmite corespondentul MEDIAFAX.

234 afișări
Imaginea articolului Zbor spre Munchen, anulat din cauza vremii

Zbor spre Munchen, anulat din cauza vremii

Reprezentanţii Aeroportului Sibiu au transmis, miercuri seara, că zborul Sibiu – Munchen, operat de Lufthansa, a fost anulat.

„Cursa LH1665 Sibiu-München programată pentru plecare astăzi (miercuri – n.r.), la ora 18.25 a fost anulată în urma deciziei comandantului, din cauza condiţiilor meteorologice”, potrivit reprezentanţilor AIS.

Ca urmare a anulării acestei curse, va fi afectată şi cursa de la Munchen spre Sibiu programată pentru sosire la ora 00.55, în sensul în care şi aceasta va fi anulată.

Potrivit reprezentanţilor Aerogării, pasageri vor fi rerutaţi la cursele companiei programate pentru ziua de joi.

Judeţul Sibiu este sub cod portocaliu de ninsori şi viscol până joi, la ora 20.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici