Zece contrabandişti de ţigări, duşi la audieri în urma unor percheziţii în Capitală

Zece persoane suspectate de contrabandă cu ţigări şi evaziune fiscală au fost ridicate, joi dimineaţă, în urma unor percheziţii în Capitală, fiind duse pentru a fi audiate la Poliţia Sector 3. Poliţiştii de investigare a fraudelor au făcut zece percheziţii în Capitală, vizând destructurarea unei grupări specializate în contrabandă cu ţigări şi evaziune fiscală.

418 afișări
Imaginea articolului Zece contrabandişti de ţigări, duşi la audieri în urma unor percheziţii în Capitală

Zece contrabandişti de ţigări, duşi la audieri în urma unor percheziţii în Capitală (Imagine: Diana Iurkiewicz/Arhiva Mediafax Foto)

Ancheta în acest caz este derulată de Serviciul de Investigare a Fraudelor-Poliţia Sector 3, coordonat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Ofiţerii au pus în aplicare zece mandate de aducere, suspecţii de contrabandă cu ţigări şi evaziune fiscală fiind audiaţi la sediul Poliţiei Sector 3.

Membrii grupării ar fi adus în ţară ţigări de contrabandă din Ucraina şi Republica Moldova.

La anchetă colaborează şi Autoritatea Naţională a Vămilor, pentru stabilirea prejudiciului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici