Zece migranţi din Irak, descoperiţi de poliţişti în zona căminelor studenţeşti din Timişoara

Un număr de zece migranţi din Irak, printre care şi copii, au fost descoperiţi, joi, de poliţiştii locali într-un foişor aflat în zona căminelor studenţeşti din Timişoara, transmite corespondentul MEDIAFAX.

299 afișări
Imaginea articolului Zece migranţi din Irak, descoperiţi de poliţişti în zona căminelor studenţeşti din Timişoara

Zece migranţi din Irak, descoperiţi de poliţişti în zona căminelor studenţeşti din Timişoara

Cei zece migranţi au fost observaţi, joi, de poliţiştii locali aflaţi în patrulare în Complexul Studenţesc, pe str. Aurelianus, într-un foişor.

“La verificarea acestora s-a constatat că este vorba despre zece persoane, cu vârste cuprinse între 2 şi 50 de ani, care provin din Irak şi care nu deţineau documente asupra lor. Cei în cauză au fost predaţi poliţiştilor din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timiş în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei”, arată Poliţia Locală Timişoara.

Anul acesta, poliţiştii locali au mai depistat în Parcul Justiţiei şi Piaţa Victoriei persoane provenind din Afganistan şi Siria, iar anul trecut poliţiştii locali au depistat pe străzile Timişoarei un număr de 284 de migranţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici