Zece persoane, intoxicate cu mâncarea servită la nuntă

Un număr de zece persoane, printre care şi un copil, au ajuns, duminică dimineaţa, la spital, cu simptome de toxiinfecţie alimentară, după ce au fost la o nuntă, la un restaurant din staţiunea Mamaia.

20 afișări
Imaginea articolului Zece persoane, intoxicate cu mâncarea servită la nuntă

Zece persoane, intoxicate cu mâncarea servită la nuntă

Potrivit cadrelor medicale de la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa, cele zece persoane, nouă adulţi şi un copil, au fost aduse la unitatea medicală direct de la nuntă, după ce li s-a făcut rău, cu simptome de vomă, dureri abdominale şi de cap.

Oamenii au spus că li s-a făcut rău după ce au mâncat aperitivul şi, la scurt timp, au fost nevoiţi să cheme salvarea. De teamă să nu se îmbolnăvească şi ei, puţinii invitaţi rămaşi la nuntă au renunţat să consume restul meniului.

Medicii le-au acordat celor zece persoane primul ajutor şi spun că nuntaşii sunt în afara oricărui pericol. Ei au ramas internaţi şi vor fi ţinuţi sub supraveghere cel puţin încă 24 de ore, perioadă în care li se vor face investigaţii pentru a se stabili care este sursa toxiinfecţiei.

Cazul a intrat în atenţia Autorităţii Judeţene de Sănătate Publică, aceasta începând o anchetă. De asemenea, inspectorii de la Inspecţia Sanitară de Stat vor verifica unitatea în cauză pentru a vedea cum au fost păstrate şi pregătite alimentele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici