Zece persoane suspectate de spargeri de locuinţe, audiate la Poliţia Ilfov

Zece persoane suspectate că au spart mai multe locuinţe, de unde au furat bunuri în valoare de 50.000 de euro, vor fi audiate, miercuri, la Poliţia Ilfov, în urma unor percheziţii la locuinţele acestora.

105 afișări
Imaginea articolului Zece persoane suspectate de spargeri de locuinţe, audiate la Poliţia Ilfov

Zece persoane suspectate de spargeri de locuinţe, audiate la Poliţia Ilfov (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax foto)

Poliţiştii ilfoveni fac zece percheziţii, fiind vizate zece persoane care se ocupau cu furtul din locuinţe şi un tăinuitor, a declarat pentru MEDIAFAX Claudia Burada, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov.

Potrivit Claudiei Burada, cele zece persoane au furat bani, laptopuri, LCD şi bijuterii din imobile din comunele Pantelimon şi Dobroeşti. Prejudiciul produs de membrii grupării a fost estimat până în prezent la aproximativ 50.000 de euro.

Cele 11 persoane, cu vârste cuprinse între 24 şi 44 de ani, vor fi duse la audieri la Poliţia Ilfov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici