Zeci de oameni la o slujbă religioasă în Galaţi, în plină epidemie de Covid-19. Poliţia i-a amendat pe organizatori

  • Zeci de persoane au participat la o slujbă religioasă organizată duminică, în căminul cultural din comuna Munteni, judeţul Galaţi
  • După ce întrunirea religioasă au apărut pe Facebook, poliţiştii s-au autosesizat
  • Autorităţile i-au amendat pe organizator şi pe cel care a realizat fotografiile
5546 afișări
Imaginea articolului Zeci de oameni la o slujbă religioasă în Galaţi, în plină epidemie de Covid-19. Poliţia i-a amendat pe organizatori

În imaginile postate pe Facebook apar mai mulţi cetăţeni din comuna gălăţeană Munteni care participă la o întâlnire religioasă, încălcând prevederile Ordonanţei Militare privind organizarea de adunări publice în timpul stării de urgenţă provocată de epidemia de COVID-19.

Totul se desfăşoară într-o clădire, iar unul dintre participanţi a făcut fotografii pe care ulterior le-a postat pe reţeaua de socializare.

După ce poliţiştii au văzut imaginile, aceştia au declanşat o anchetă, iar fotografiile au fost retrase de pe Facebook. Totuşi, cu ajutorul imaginilor, poliţiştii au amendat două persoane.

„La data de 29 martie, în jurul orei 11, în comuna Munteni, a avut loc o slujbă religioasă, la care au participat mai multe persoane din localitate. A fost identificat atât cel care a organizat ceremonia, un bărbat, de 44 de ani, din comuna Munteni, cât şi cel care a postat imaginile pe reţeaua de socializare, un tânăr, de 26 de ani, din aceeaşi localitate. Cei doi au fost sancţionaţi contravenţional, fiecare cu amendă în valoare de 5.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Ordonanţei Militare nr. 1/2020”, au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi.

În prezent, poliţiştii încearcă să-i identifice pe toţi cei care au participat la întrunirea religioasă de la Munteni.

Toţi participanţii vor fi amendaţi, conform prevederilor Ordonanţei Militare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici