Zeci de participanţi la o ceremonie religioasă au fost amendaţi: în total, sancţiunile ajung la 48.000 de lei

  • În cursul zilei de ieri, 7 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Urziceni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în oraş se organizează o ceremonie religioasă la care participă mai multe persoane.
364 afișări
Imaginea articolului Zeci de participanţi la o ceremonie religioasă au fost amendaţi: în total, sancţiunile ajung la 48.000 de lei

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au pus în vedere familiei care organizase evenimentul faptul că acesta contravine prevederilor legale incidente Legii 55/2020, fiind aplicată organizatorului o sancţiune în valoare de 3.000 de lei. Au fost de asemenea legitimate toate persoanele participante, şi întrucât nu au fost respectate prevederile legislaţiei pe timpul stării de alertă au fost identificate şi sancţionate contravenţional un număr de 45 de participanţi, valoarea totală a amenzilor fiind de 48.000 de lei.

În urma verificărilor tuturor persoanelor în bazele de date s-a stabilit ca niciuna nu figurează ca fiind în carantină sau izolare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici