Zeci de persoane au rupt uşile unui supermarket pentru a cumpăra zahăr la preţ redus

Zeci de locuitori ai municipiului Vulcan din Valea Jiului s-au înghesuit, vineri, să cumpere zahăr la preţ redus de la un supermarket din oraş, uşile magazinului fiind distruse din cauza aglomeraţiei.

147 afișări
Imaginea articolului Zeci de persoane au rupt uşile unui supermarket pentru a cumpăra zahăr la preţ redus

Zeci de persoane au rupt uşile unui supermarket pentru a cumpăra zahăr la preţ redus (Imagine: Lucian Alecu/Mediafax Foto)

Potrivit localnicilor din Vulcan, un supermarket din oraş a avut, vineri, o ofertă promoţională la zahăr, un kilogram fiind vândut la preţul de 0,50 de lei, mult sub preţul obişnuit.

Ca urmare, zeci de persoane s-au înghesuit să profite de această reducere.

Potrivit poliţiştilor comunitari din Vulcan, trimişi de către reprezentanţii Primăriei la faţa locului, uşile magazinului au fost rupte de mulţimea care a aşteptat deschiderea unităţii.

Conform surselor citate, persoanele care au provocat distrugerile au rămas neidentificate.

Localnicii au fost informaţi de către reprezentanţii societăţii comerciale că în cursul săptămânii viitoare va urma o altă ofertă la produse alimentare.

Supermarketul care a oferit reduceri de preţ pentru zahăr funcţionează de aproximativ doi ani în municipiul Vulcan, periodic conducerea societăţii oferind cumpărătorilor promoţii.

Oamenii din zonă sunt nemulţumiţi însă că produsele nu ajung, de cele mai multe ori, la consumatorul casnic, haosul fiind produs de micii comercianţi care în perioadele de ofertă vin şi cumpăra cantităţi mari de produse, pe care ulterior le vând în pieţele din Valea Jiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici