Zeci de persoane audiate în dosarul penal deschis după incendiul de la Pata Rât

Poliţiştii din Cluj au deschis un dosar penal in rem în cazul incendiului produs sâmbătă la rampa temporară de deşeuri a municipiului Cluj-Napoca de la Pata Rât, fiind audiate zeci de persoane, transmite corespondentul Mediafax.

55 afișări
Imaginea articolului Zeci de persoane audiate în dosarul penal deschis după incendiul de la Pata Rât

Zeci de persoane audiate în dosarul penal deschis după incendiul de la Pata Rât

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Cluj transmis, marţi, activităţile în acest dosar sunt continuate de poliţişti, sub coordonarea unităţii de Parchet competente.

„Cu privire la incendiul produs la data de 21 octombrie, în zona Pata Rât, informăm că în dosarul penal instrumentat de poliţişti este începută urmărirea penală in rem, cu privire la fapta de distrugere. Au fost audiate zeci de persoane, însă până în prezent niciuna nu are calitate de suspect în acest dosar. Activităţile sunt continuate de poliţişti, sub coordonarea unităţii de Parchet competente”, se arată în documentul citat.

Incendiul izbucnit sâmbătă la rampa temporară de deşeuri a municipiului Cluj-Napoca de la Pata Rât a fost stins de pompieri după 8 ore, primarul Emil Boc susţinând că focul a fost pus intenţionat şi premeditat.

Garda de Mediu Cluj a amendat, luni, cu 100.000 de lei administratorul rampei, Regia Autonomă a Domeniului Public (RADP) Cluj-Napoca, pentru nerespectarea condiţiilor din autorizaţia de mediu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici