Zeci de persoane salvate de salvamontişti în ultimele 24 de ore

43 de turişti au solicitat sprijinul salvamontiştilor pentru a coborî în siguranţă de pe munte în ultimele 24 de ore. Şapte persoane au fost transportate până la echipajele medicale.

409 afișări
Imaginea articolului Zeci de persoane salvate de salvamontişti în ultimele 24 de ore

Zeci de persoane salvate de salvamontişti în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 31 de apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor. Cele mai multe intervenţii au fost în zonele administrate de salvamontiştii din Buşteni, dar ocupaţi au fost şi salvatorii montani din Cluj şi Neamţ.

În timpul acestor intervenţii au fost salvate 43 de persoane. Şapte persoane au fost predate echipelor de la Ambulanţă şi SMURD pentru a fi transportate la spital.

De asemenea, s-au primit 21 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici