Zeci de vaci au rămas izolate pe o insulă în Prahova, după creşterea nivelului râului Teleajen

Zeci de vaci au rămas duminică izolate pe o insulă după ce nivelul râului Teleajen a crescut în zona satului Ploieştiori, judeţul Prahova.

916 afișări
Imaginea articolului Zeci de vaci au rămas izolate pe o insulă în Prahova, după creşterea nivelului râului Teleajen

Prahova: Zeci de vaci au rămas izolate pe o insulă, după creşterea nivelului raului Teleajen

Potrivit ISU Prahova, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru salvarea mai multor vaci surprinse de creşterea nivelului râului Teleajen, pe o insulă în Blejoi, satul Ploieştiori.

Pompierii sosiţi la faţa locului nu au putut interveni din cauza curenţilor puternici.

„Datorită debitului crescut şi a curenţilor puternici, în acest moment pompierii nu pot interveni pentru salvarea animalelor. Acestea nu sunt în pericol (sunt doar izolate), apele fiind în scădere”, au transmis reprezentanţii ISU Prahova.

Conform acestora, intervenţia va avea loc după scăderea nivelului apei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
vaci,
izolate,
pompieri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici