Zelenski transmite un nou mesaj comunităţii internaţionale: Înarmaţi-ne înainte ca soldaţii ruşi să apară şi la uşa voastră

  • Zelenski mulţumeşte comunităţii internaţionale pentru sprijinul oferit armatei şi cere oamenilor să participe la campania pentru înarmarea Ucrainiei
  • Tot miercuri, Zelenski a declarat că nu a văzut un document cu propuneri din partea Rusiei de a pune capăt războiului.
7187 afișări
Imaginea articolului Zelenski transmite un nou mesaj comunităţii internaţionale: Înarmaţi-ne înainte ca soldaţii ruşi să apară şi la uşa voastră
„Astăzi vreau să aduc mulţumiri milioanelor de oameni din întreaga lume care sprijină Ucraina şi cer liderilor lor să trimită arme (#ArmUkraineNow). Fiecare armă din mâinile armatei noastre este exclusiv pentru apărarea de invadatori. Armamentul greu este ceea ce avem nevoie acum pentru a-i proteja pe civili de bombardamentele aeriene şi de artilerie, pentru a conserva infrastructura şi oraşele”, scrie Zelenksi miercuri seară, pe Facebook.
 
Şeful de stat al Ucrainei cere celorlalte state să trimită armament, întrucât Rusia nu dă semne că ar vrea încetarea războiului, ci din contră.
 
„Nu putem face asta cu arme „defensive”, de rază scurtă.  Soldaţii noştri curajoşi apără Europa de un regim agresiv şi diabolic, cu ambiţii care se întind dincolo de graniţele noastre. Guvernele voastre trebuie să decidă acum dacă ne vor trimite armament sau, dacă, într-un viitor mai sumbru, soldaţii lor vor fi nevoiţi să lupte. Decizia trebuie luată rapid, înainte de alt Mariupol, alt Borodyanka, alt Bucha şi înainte ca soldaţii ruşi să apară la uşa voastră. Rusia nu se va opri. Înarmaţi-ne cu armele necesare şi vom opri acest război mai repede”, mai scrie preşedintele ucrainian.
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici