Zi aglomerată pentru salvamontiştii din Buşteni şi Prahova. 5 intervenţii i-au ţinut ocupaţi

  • Cinci intervenţii i-au ţinut ocupaţi duminică pe salvamontiştii din Buşteni şi Prahova.
  • Cu excepţia turistului portughez care a murit trăsnit şi care a fost recuperat duminică, toate celelalte victime au fost coborâte cu bine de pe munte.
175 afișări
Imaginea articolului Zi aglomerată pentru salvamontiştii din Buşteni şi Prahova. 5 intervenţii i-au ţinut ocupaţi

Sursa foto: Facebook Salvamont Buşteni

Acţiunea de recuperare a turistului mort după ce l-a lovit un trăsnet pe Creasta Bucşoiului era în plină desfăşurare când pe Vârful Caraiman un tânăr de 22 de ani s-a accidentat la o gleznă.

La numai 2 ore diferenţă, salvamontiştii au fost nevoiţi să se întoarcă pe Vârful Caraimanului pentru un tânăr de 17 ani care leşinase din cauza epuizării.

Nu s-a încheiat bine intervenţia că în apropiere de Crucea Eroilor o femeie de 44 de ani a căzut şi a suferit o fractură de picior.

Şi ultima intervenţie s-a petrecut pe Jepii Mari unde o femeie de 34 de ani a avut nevoie de ajutorul salvamontiştilor pentru că se epuizase fizic.

Cu excepţia turistului portughez trăsnit, toate celelalte victime au fost salvate şi coborâte cu bine de pe munte, anunţă salvamontiştii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici