1,2 milioane de bilete vor fi puse în vânzare pentru UEFA EURO 2024 începând cu 3 octombrie

Biletele pentru meciurile de la Campionatul European de fotbal din Germania, de anul viitor vor fi puse în vânzare începând cu data de 3 octombrie şi vor fi disponibile începând de la 30 de euro pentru meciurile din faza grupelor.

231 afișări
Imaginea articolului 1,2 milioane de bilete vor fi puse în vânzare pentru UEFA EURO 2024 începând cu 3 octombrie

1,2 milioane de bilete vor fi puse în vânzare pentru UEFA EURO 2024 începând cu 3 octombrie

Vânzarea de bilete pentru UEFA EURO 2024 începe la 3 octombrie 2023, fanii din întreaga lume având aceeaşi oportunitate de a aplica prin intermediul platformei oficiale de ticketing UEFA: EURO2024.com/tickets.


UEFA a dezvoltat un program de ticketing care continuă să pună fanii pe primul loc. Mai mult de 80% din cele 2,7 milioane de bilete vor fi disponibile pentru fanii echipelor participante şi pentru publicul larg. Biletele vor fi disponibile începând de la 30 de euro, iar 1 milion de bilete vor fi disponibile la un preţ mai mic de 60 de euro.


Peste 1,2 milioane de bilete vor fi disponibile în perioada de înscriere din 3 octombrie (începând cu ora 14:00 CEST) până la 26 octombrie 2023, iar fanii îşi pot crea deja un cont de bilete şi pot fi pregătiţi pentru momentul în care va începe procesul de înscriere. Alte 1 milion de bilete vor fi puse în vânzare - în strânsă colaborare cu asociaţiile naţionale ale căror echipe vor fi calificate - pentru suporterii echipelor participante, după tragerea la sorţi a turneului final din 2 decembrie anul acesta.


Bilete vor fi reţinute pentru a fi puse în vânzare şi pentru suporterii echipelor naţionale care se califică prin intermediul play-off-ului UEFA EURO 2024, programat pentru 21 martie şi 26 martie 2024.

Cea mai bună oportunitate de a vedea UEFA EURO 2024 în direct pe stadion este de a solicita bilete în perioada 3 - 26 octombrie 2023. Biletele vor fi alocate printr-o loterie echitabilă şi transparentă. Fiecare solicitant va avea aceleaşi şanse de reuşită, indiferent de momentul în care este depusă cererea între 3 octombrie şi 26 octombrie 2023.

Cei a căror cerere nu va fi câştigătoare în faza de loterie din octombrie 2023 vor fi înscrişi automat în programul "Fans First". Aceşti fani vor fi primii care vor fi informaţi cu privire la noua disponibilitate a biletelor pentru UEFA EURO 2024 (rezultată, de exemplu, în urma unor plăţi nereuşite). Suporterii din grupul 'Fans First' vor avea o perioadă de prioritate exclusivă pentru a achiziţiona astfel de bilete în funcţie de clasamentul lor iniţial în cadrul loteriei.

Într-o abordare menită să favorizeze accesul unui număr cât mai mare de fani, solicitanţii pot aplica pentru maximum patru bilete pe meci şi vor fi atribuite doar bilete pentru un meci pe zi pentru fiecare solicitant.

Structura preţurilor biletelor pentru UEFA EURO 2024 rămâne accesibilă pentru cât mai mulţi fani. În total, 270.000 de bilete vor fi disponibile la preţul de 30 de euro, iar pentru finală 10.000 de bilete vor fi disponibile la mai puţin de 100 de euro.

UEFA va pune la dispoziţie bilete pentru fanii cu dizabilităţi la fiecare meci. Indiferent de locaţia lor pe stadion, aceste bilete vor avea un preţ din categoria cea mai accesibilă. Fanii cu dizabilităţi pot solicita, de asemenea, un bilet gratuit pentru însoţitor.

UEFA EURO 2024 se va desfăşura între 14 iunie şi 14 iulie în 10 oraşe gazdă din Germania: Berlin, Köln, München, Frankfurt, Hamburg, Dortmund, Leipzig, Gelsenkirchen, Stuttgart şi Düsseldorf.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici