12.000 de români vor fi pe stadion la meciul Spania-România din preliminariile pentru EURO 2020

Meciul dintre Spania şi România nu se va disputa cu casa închisă. Ibericii au informat FRF că s-au vândut doar 50% dintre bilete, dintre care 12.000 de spectatori vor fi românii stabiliţi în zonă. Jocul e programat pentru luni, 18 noiembrie, de la ora 21:45.

547 afișări
Imaginea articolului 12.000 de români vor fi pe stadion la meciul Spania-România din preliminariile pentru EURO 2020

12.000 de români vor fi pe stadion la meciul Spania-România din preliminariile pentru EURO 2020

Partida din ultima etapă a preliminariilor EURO 2020 se va disputa pe stadionul formaţiei Atletico Madrid, Wanda Metropolitano. Conform oficialilor din Spania, în jur de 30.000 de oameni se vor afla în tribune la ora jocului. Arena modernă din capitala Spaniei are o capacitate de 68.500 de locuri.

FRF a primit 3.000 de bilete pentru acest meci, dar foarte mulţi români stabiliţi în zonă vor sta în celelalte sectoare din stadion.

România mai are o şansă pentru a ajunge la Campionatul European

Spania şi Suedia s-au calificat la EURO 2020 în preliminariile clasice, în timp ce România va participa, în martie, la barajul din Liga Naţiunilor. Tricolorii se vor duela cu Islanda sau Scoţia în semifinale. Partidele de la baraj se desfăşoară într-o singură manşă, după care va urma finala din fiecare divizie. Astfel, din cele patru divizii se vor califica alte patru echipe naţionale la turneul final.

În tur, Spania s-a impus cu 2-1 la Bucureşti. Dacă România va înregistra un rezultat mai slab decât Norvegia în ultima rundă, atunci va încheia pentru prima oară în istorie pe locul 4 într-o grupă de calificare. Nordicii înfruntă Malta în ultima rundă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici