12.500 de fani vor primi abonamente gratuite la meciurile echipei Levante în prima ligă din Spania

Clubul Levante, promovat matematic în prima ligă din campionatul Spaniei, va oferi aproximativ 12.500 de abonamente gratuite suporterilor, a anunţat, luni, preşedintele formaţiei din Valencia, Quico Catalan, citat de football-espana.net.

128 afișări
Imaginea articolului 12.500 de fani vor primi abonamente gratuite la meciurile echipei Levante în prima ligă din Spania

12.500 de fani vor primi abonamente gratuite la meciurile echipei Levante în prima ligă din Spania (Imagine: Twitter)

Formaţia retrogradată în Segunda Division la finalul stagiunii trecute şi-a asigurat matematic promovarea în primul eşalon cu şase etape înaintea finalului de sezon, după victoria, scor 1-0, cu Oviedo. Aproximativ jumătate din capacitatea stadionului, care poate găzdui 25.354 de suporteri, va fi ocupată de la începutul sezonului pentru fiecare meci al lui Levante, oficialii clubului bazându-se pe creşterea substanţială a încasărilor din drepturile TV pentru subvenţionarea sumelor din abonamente.

Condiţia pe care fiecare suporter va trebui să o îndeplinească pentru primirea abonamentului gratuit este prezenţa la cel puţin 18 din cele 21 de partide de pe teren propriu din actualul sezon, în care echipa joacă în liga a doua. Preţul celui mai scump bilet la un meci al lui Levante din acest sezon variază între 350 şi 400 de euro.

"Este promisiunea pe care am făcut-o la începutul sezonului, când ne-am dezvăluit obiectivele, cu condiţia ca echipa să obţină promovarea în La Liga. Fanii trebuiau să fie, şi sunt, parte din acest succes al nostru. Este o modalitate frumoasă de a recompensa şi de a genera un sentiment de fidelitate faţă de club. Suntem în creştere. Va trebui să renunţăm la 5% din buget, dar veniturile din drepturile TV cresc considerabil", a spus Quico Catalan pentru Cadena Cope, citat de football-espana.net.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici