CSA Steaua îşi continuă dominaţia la spadă feminin în Campionatul Naţional

CSA Steaua şi-a apărat la sala de scrimă „Ana Pascu” din Bucureşti, titlul naţional la spadă, în proba pe echipe - feminin, dar într-o formulă radical diferită faţă de cea cu care am fost obişnuiţi în ultimul deceniu.

111 afișări
Imaginea articolului CSA Steaua îşi continuă dominaţia la spadă feminin în Campionatul Naţional

CSA Steaua îşi continuă dominaţia la spadă feminin în Campionatul Naţional

Niciuna dintre campioanele olimpice de la Rio - Ana Maria Brânză, Simona Gherman şi Simona Pop - n-a mai intrat pe planşă pentru Steaua, după cum nici Loredana Dinu n-a mai tras pentru Dinamo. Cu toate acestea, primul cvartet al CSA Steaua, într-o formulă inedită, şi-a asigurat medaliile de aur, după o evoluţie fără greşeală, cu şapte victorii în faţa adversarelor din Superligă. Podiumul a fost completat de CS Dinamo (cu Amalia Tătăran, Ioana Dumitru, Alexandra Olteanu şi Ana Maria Constantin) şi de CS Universitatea Craiova (cu Adela Danciu, Diana Ionele, Claudia Naboiu şi Raluca Sbîrcia).

Titlul rămâne în posesia Stelei, echipă care nu a fost învinsă pe plan naţional în ultimii cinci ani, însă, de această dată, în cvartetul câştigător s-au regăsit numele a două sportive din Ucraina. Ramona Calcan şi Greta Vereş au fost însoţite pe planşă de Olena Kriviţka, sportivă de 30 de ani care a concurat pentru Ucraina la Jocurile Olimpice de la Londra, şi de Djoan Feibi Bejura, o sportivă care la Universiada din 2015 a reprezentat tot Ucraina.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici