14 fotbalişti ucraineni refugiaţi au fost preluaţi de Federaţia Română de Fotbal

În cadrul campaniei „Pentru fotbal, pentru viaţă!”, Federaţia Română de Fotbal a preluat în acest weekend, din vama Sighetu Marmaţiei, un grup de 14 refugiaţi, cu vârste cuprise între 16 şi 18 ani, plecaţi din zone intens bombardate precum Kiev, Ivano-Frankivsk şi Lvov.

421 afișări
Imaginea articolului 14 fotbalişti ucraineni refugiaţi au fost preluaţi de Federaţia Română de Fotbal

14 fotbalişti ucraineni refugiaţi au fost preluaţi de Federaţia Română de Fotbal

Cei 14 sunt jucători de futsal au fost aşteptaţi la punctul de frontieră de reprezentantul FRF Daniel Petcu, Grow Manager, şi au fost îmbarcaţi într-un microbuz cu destinaţia Timişoara. Acolo sunt cazaţi şi li se vor oferi toate condiţiile prin amabilitatea Prefecturii şi a Universităţii Politehnice din Timişoara.

Refugiaţii au o stare de sănătate bună şi doresc să îşi continue activitatea sportivă, ceea ce va fi posibil prin implicarea FRF. Integrarea socială şi sportivă a refugiaţilor este una dintre misiunile campaniei „Pentru fotbal, pentru viaţă!”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici