22 de medalii, între care 5 de aur, obţinute de sportivii medieşeni la Campionatul Mondial de Karate

Sportivii Clubului Ippon Mediaş s-au întors victorioşi de la Campionatul Mondial de Karate din Scoţia. Ei au venit în ţară cu 22 de medalii, dintre care 5 din aur.

404 afișări
Imaginea articolului 22 de medalii, între care 5 de aur, obţinute de sportivii medieşeni la Campionatul Mondial de Karate

22 de medalii, între care 5 de aur, obţinute de sportivii medieşeni la Campionatul Mondial de Karate

Primarul municipiului Mediaş, judeţul Sibiu, Gheorghe Roman, i-a întâmpinat la sediul municipalităţii pe membrii Clubului Sportiv Ippon care au participat luna aceasta la Campionatul Mondial de Karate, desfăşurat în Dundee, Scoţia.

Lotul a fost compus din 11 sportivi medieşeni, dintre care 3 au fost calificaţi în lotul naţional, aceştia participând la probele de kata şi de kumite, individual şi pe echipe.

Sportivii clubului Ippon au câştigat o serie de medalii şi clasificări foarte bune în competiţie. Astfel, membrii delegaţiei au obţinut un total de 22 de medalii, dintre care 5 de aur, prin Mihai Toma, Andrei Toma şi Ava Ţichindelean, 7 medalii de argint pentru Taria Nagy, Iulia Ivan, Diana Dobrin, Victoria Bonta şi Roxana Bonta şi 10 medalii de bronz obţinute de Ştefania Rîşnovean, David Savu şi Maria Brăteanu. Medaliile au fost obţinute atât la individual, cât şi pe echipe.

„A fost o bucurie pentru mine să îi primesc la sediul Primăriei Mediaş pe reprezentanţii Clubului Sportiv Ippon. I-am felicitat şi mă bucură faptul că avem sportivi atât de buni în municipiul nostru. I-am anunţat încă de pe acum că vor primi cu siguranţă susţinerea mea şi la comperiţiile viitoare şi i-am îndemnat să îşi creioneze un buget pentru anul viitor, pentru că aceşti copii merită susţinerea noastă şi ne bucurăm mult de fiecare dată când obţin rezultate bune şi că reprezintă Mediaşul cu cinste“, a declarat Gheorghe Roman, primarul Mediaşului.

Deplasarea sportivilor la Campionatul Mondial de Karate din Scoţia s-a făcut cu sprijinul Primăriei Mediaş, prin intermediul unui contract de finanţare nerambursabilă de la bugetul local aprobat prin hotărâre a Consiliului Local.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici