500 de jandarmi şi 140 de agenţi vor asigura securitatea la Universitatea Craiova - Rapid

500 de jandarmi şi 140 de agenţi de pază vor asigura măsurile de ordine la meciul Universitatea Craiova - Rapid Bucureşti, care va avea loc vineri, pe stadionul "Ion Oblemenco", în cadrul etapei a VIII-a a Ligii I.

12 afișări
Imaginea articolului 500 de jandarmi şi 140 de agenţi vor asigura securitatea la Universitatea Craiova - Rapid

500 de jandarmi şi 140 de agenţi vor asigura securitatea la Universitatea Craiova - Rapid (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Jandarmeria Craiova a anunţat, miercuri, că începând cu orele 16.00, în ziua meciului, în zona stadionului "Ion Oblemenco", va fi interzisă comercializarea de băuturi alcoolice. De asemenea, persoanelor aflate în stare de ebrietate le va fi interzis accesul în stadion.

Clubul Universitatea Craiova a pus în vânzare, miercuri, bilete pentru meciul cu Rapid, preţurile fiind următoarele: 5 lei la peluze, 10 lei la Tribuna a II-a, 15 lei la Tribuna I şi 30 de lei la Tribuna 0.

Partida Universitatea Craiova - Rapid va avea loc, vineri, de la ora 20.30, în cadrul etapei a VIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici