A câştigat o partidă de MMA şi şi-a vândut echipamentul pentru a construi o fântână cu apă potabilă în satul său natal. Dwayne Johnson a fost atât de impresionat că i-a oferit un cadou neaşteptat

  • Themba Gorimbo este un luptător de MMA din Zimbabwe.
  • Ţara sa natală este una dintre cele mai sărace din Africa, fiind devastată de criza apei potabile.
  • Gorimbo şi-a ajutat comunitatea cu câştigurile dobândite din victoriile sale.
7161 afișări
Imaginea articolului A câştigat o partidă de MMA şi şi-a vândut echipamentul pentru a construi o fântână cu apă potabilă în satul său natal. Dwayne Johnson a fost atât de impresionat că i-a oferit un cadou neaşteptat

Dwayne Johnson o fi mare şi puternic, ba chiar este supranumit ,,The Rock”, dar inima sa nu este din piatră. Iubeşte să ajute oamenii şi iubeşte oamenii care îi ajută pe alţii.

Inspirat de drama şi de curajul unui luptător african de MMA ce concurează în Ultimate Fighting Championship, s-a dus să-l întâlnească personal. Şi nu a venit cu mâna goală.

,,The Rock” sare în ajutor


Themba Gorimbo a făcut sacrificii pentru a-şi ajuta comunitatea din Zimbabwe pentru a avea acces la apă potabilă.

Gorimbo a postat pe Twitter o fotografie cu contul său bancar care avea doar 7 dolari. Luptătorul din Zimbabwe şi-a vândut echipamentelul de luptă şi şi-a donat câştigurile pentru a construi o fântână cu apă potabilă din satul său natal.

Inspirat de povestea, abnegaţia şi hotărârea lui pentru măreţie, Johnson a zburat la Miami pentru a-l întâlni pe Gorimbo.

Luptătorul african şi-a vândut echipamentul pentru o cauză nobilă


Johnson, familiarizat cu situaţia pe care a trăit-o după ce a fost dat afară din Liga Canadiană de Fotbal în 1995 şi a fost forţat să se mute acasă, având numai 7 dolari în buzunar, s-a declarat impresionat de curajul lui Gorimbo.

,,Ştii, tu câştigi a doua luptă, îţi vinzi echipamentul de luptă, cumperi o fântână cu apă pentru satul tău din Zimbabwe pentru ca oamenii tăi să aibă apă curată în loc să îţi cumperi cu banii ăia o maşină, un apartament, dar ai făcut-o pentru a avea grijă de oamenii tăi şi asta te defineşte. De asta am zburat până aici ca să mă uit în ochii tăi şi să-şi spun că am venit să te ajut”, i-a spus Dwayne Johnson lui Gorimbo.

Pentru Gorimbo, această întâlnire a fost surpriza vieţii. The Rock i-a cumpărat o casă nouă, gata mobilată. Gorimbo, impresionat până la lacrimi, şi-a manifestat recunoştinţa şi a spus că va continua să lupte pentru a ajuta alţi oameni la nevoie, pentru satul său natal şi pentru a schimba vieţile altora.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici