A cincea etapă a Cupei României se va desfăsura pe 5 septembrie

Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a modificat data de disputare a etapei a cincea a Cupei României, aceasta fiind reprogramată pentru 5 septembrie.

1 afișare

Iniţial, etapa a cincea trebuia să se dispute pe 12 septembrie, dar în acea zi a fost introdusă o etapă intermediară a Ligii a II-a şi a III-a, aşa că oficialii FRF au devansat meciurile din Cupa României. Echipele din Liga I vor intra în competiţie în faza următoare, mai exact în şaisprezecimile de finală.

Conform site-ului oficial al FRF, Comitetul de Urgenţă a aprobat în şedinţa sa de miercuri, schimbarea denumirilor unor cluburi după cum urmează: din CS Transkurier Sf. Gheorghe în AS FC Victoria Brăneşti, din AS FC Lotus Felix Sânmartin în AS CF Luceafărul Lotus Băile Felix şi din ACS Maris Târgu Mureş în FC ASA Unirea Ungheni.

De asemenea, s-a luat act de decizia CS Sparta Mediaş de renunţare la dreptul de participare în Campionatul Naţional de Fotbal Liga a III-a, ediţia 2007-2008, şi s-a hotărât ca în locul acestei echipe să participe CF Olimpia Satu Mare. Acest lucru afectează componenţa seriilor Ligii a III-a, precum şi programul jocurilor, motiv pentru care s-au aprobat următoarele modificări în componenţa seriilor a 4-a şi a 6-a: CF Olimpia Satu Mare va face parte din Liga a III-a, seria a 6-a, şi va prelua programul jocurilor echipei CF Sibiu, iar CF Sibiu trece din seria a 6-a în seria a 4-a şi va prelua programul jocurilor CS Sparta Mediaş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici