A fost stabilită ora meciului dintre Simona Halep şi Naomi Osaka / Stere Halep: Eu i-am spus Simonei că 95% dintre români o iubesc

Meciul din optimile de finală ale Australian Open dintre Simona Halep (1 WTA) şi Naomi Osaka (72 WTA) a fost programat luni, de la 17:00, ora locală, 08:00, ora la Bucureşti.

6216 afișări
Imaginea articolului A fost stabilită ora meciului dintre Simona Halep şi Naomi Osaka / Stere Halep: Eu i-am spus Simonei că 95% dintre români o iubesc

A fost stabilită ora meciului dintre Simona Halep şi Naomi Osaka

Halep luptă pentru a-şi egala cea mai bună performanţă de la Australian Open, aceea de a ajunge în sferturile de finală. Numărul 1 mondial se va lupta în optimi cu Osaka, dar şi cu oboseala acumulată în partida cu Lauren Davis, meci disputat de-a lungul a 3 ore şi 45 de minute.

Întâlnirea cu Naomi Osaka va avea loc luni dimineaţa, nu înainte de 08:00, ora României, pe arena Margaret Court, şi va fi al patrulea meci al zilei.

Deşi avea programată o sesiune de antrenament duminică, Simona a spus pas şi a ales să se recupereze după ce Davis şi glezna accidentată i-au dat bătăi de cap.

Stere Halep: Eu i-am spus Simonei că 95% dintre români o iubesc

Cu siguranţă nivelul de popularitate al Simonei Halep a crescut considerabil odată cu preluarea şefiei clasamentului mondial, iar tatăl tenismenei, Stere Halep, consideră că fiica sa este iubită în România, deşi are parte şi de critici.

Într-o intervenţie la Radio Sport 1, Stere Halep a dezvăluit ce i-a spus fiicei sale într-o discuţie faţă în faţă: "Eu i-am spus Simonei că 95% dintre români o iubesc. Cei 5% sunt care mai vorbesc contra ei. Aceşti oameni care vorbesc urât sunt total străini faţă de tenisul din România. Nu sunt de condamnat pentru că şi ei au o părere".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici