A plouat cu goluri în a treia rundă din Europa League. AC Milan şi Rangers au oferit surpriza etapei

  • AS Roma – CFR Cluj 5-0
  • Benfica – Rangers 3-3
  • Ludogorets – Tottenham 1-3
  • Arsenal – Molde 4-1
  • AC Milan – Lille 0-3
2182 afișări
Imaginea articolului A plouat cu goluri în a treia rundă din Europa League. AC Milan şi Rangers au oferit surpriza etapei

Sursa foto: profimedia

CFR Cluj a pierdut în Europa League chiar pe stadionul pe care şi-au făcut debutul în cupele europene în urmă cu 12 ani. Nu a mai fost nici pe departe acelaşi rezultat ca atunci pe Olimpico. CFR a suferit cea mai severă înfrângere din cupele europene din istoria sa.

Roma a câştigat cu 5-0 în faţa unui CFR Cluj cu o apărare încropită. După înfrângerea din „Cetatea eternă”, clujenii au căzut pe locul 3 în grupa A.

Cu Ianis Hagi pe bancă, Rangers a făcut egal la Lisabona cu Benfica. A fost 3-1 pentru Rangers, dar lusitanii au egalat în ultimul minut, chiar dacă au avut şi un om în minus.

Tottenham nu a avut emoţii în Bulgaria cu Ludogorets. Chiar dacă la gazde a marcat Claudiu Keşeru, londonezii s-au impus cu 3-1 şi ocupă doar poziţia a doua în grupă.

Nici Arsenal nu a avut probleme cu Molde. Au câştigat cu 4-1. Tunarii au marcat, însă, doar două goluri goluri. Norvegienii şi-au dat două autogoluri.

Şocul serii a venit de la Milan. Ibrahimovic, Tătăruşanu şi colegii lor s-au făcut de râs acasă cu Lille. Turcul Yazici a reuşit al doilea hattrick din acest sezon de Europa League şi i-a dus pe francezi pe primul loc în grupă.


 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici