A revenit La Liga: Tensiune MAXIMĂ la Valencia. Granada, victorie pentru Europa League

  • Valencia a remizat acasă cu Levante, scor 1-1, iar Granada a învins cu 2-1 pe Getafe.
  • Valencia nu a părut prea motivată în primul meci după pandemie, astfel că meciul cu Levante a fost unul echilibrat, cu oaspeţii având un raport mai bun de şuturi pe poartă şi ocazii de gol.
189 afișări
Imaginea articolului A revenit La Liga:  Tensiune MAXIMĂ la Valencia. Granada, victorie pentru Europa League

A revenit La Liga: Tensiune MAXIMĂ la Valencia. Granada, victorie pentru Europa League

S-au disputat alte două partide din cadrul primei etape La Liga de după pandemie. Valencia a remizat acasă cu Levante, scor 1-1, iar Granada a învins cu 2-1 pe Getafe.

Valencia nu a părut prea motivată în primul meci după pandemie, astfel că meciul cu Levante a fost unul echilibrat, cu oaspeţii având un raport mai bun de şuturi pe poartă şi ocazii de gol. Valencia a deschis scorul abia în minutul 89 prin Rodrigo dar finalul a fost unul incadescent, Levante egalând în minutul 90+8 din penalty prin Melero. Oaspeţii au avut şi o eliminare.

Granada a învins însă acasă pe Getafe după un meci pe care l-a dominat, mai ales în a doua repriză. Oaspeţii au reuşit un gol în prima repriză, minutul 20, dar Granada a revenit în a doua parte a meciului cu două goluri marcate de Fernandez. Granada se apropie de locurile de calificare pentru Europa League în timp ce Getafe nu a valorificat pentru a a accede pe locurile de Liga Campionilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici