A treia medalie mondială de aur pentru România la canotaj

  • România câştigă a treia medalie de aur la Campionatele Mondiale de la Racice.
  • De această dată, câştigată de Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar în proba de dublu vâsle feminin (W2x).
397 afișări
Imaginea articolului A treia medalie mondială de aur pentru România la canotaj

Sursa foto: Facebook/Federaţia Română de Canotaj

Campioane Olimpice la Tokyo 2020, duble Campioane Europene în 2022, atât la dublu rame feminin (W2-), cât şi la 8+1 feminin (W8+), Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar au dominat cursa din Finala de astăzi, pe care au încheiat-o cu un timp de 06:47:77, înaintea echipajelor din Olanda şi Irlanda.

„Cel mai frumos cadou pentru Ancuţa Bodnar, care astăzi îşi aniversează ziua de naştere. La mulţi ani!”, anunţă Federaţia Română de Canotaj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici