Abandon la US Open. Marius Copil, prăbuşire dură în faţa lui Cilic/ Monica Niculescu, învinsă dramatic

Ziua a doua a US Open-ului a început cu dezamăgiri pe linie pentru tenisul românesc.

2189 afișări
Imaginea articolului Abandon la US Open. Marius Copil, prăbuşire dură în faţa lui Cilic/ Monica Niculescu, învinsă dramatic

Abandon la US Open. Marius Copil, prăbuşire dură în faţa lui Cilic/ Monica Niculescu, învinsă dramatic

Marius Copil a încheiat prin abandon duelul cu Marin Cilic, după un start dătător de speranţe, care l-a propulsat la 5-1 şi 40-0.

Copil a abandonat după o oră şi 34 de minute de joc, din cauza unor probleme la gleznă.

Monica Niculescu a fost învinsă după ce părea, în primul set, că îşi poate domina adversara, iar mai apoi devenise mare favorită, primind ajutor de la un accident teribil al rivalei. Glushko a sfidat însă soarta şi a câştigat în decisiv.
 
Mihaela Buzărnescu s-a retras de la US Open 2018, locul său pe tablou fiind luat de Mona Barthel (lucky loser).
 
Sorana Cîrstea va închide evoluţiile tricolore în turul 1 la US Open. 
 
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici