Abel Moreno: Cu Steaua am şansa să joc în Liga Campionilor

Mijlocaşul spaniol Abel Gomez Moreno, achiziţionat de Steaua de la Real Murcia, a declarat, marţi, în conferinţa de presă organizată cu ocazia prezentării sale, că transferul la gruparea din Bulevardul Ghencea este un pas înainte pentru el, deoarece are marea şansă de a juca în Liga Campionilor.

16 afișări
Imaginea articolului Abel Moreno: Cu Steaua am şansa să joc în Liga Campionilor

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt foarte bucuros că am ajuns la un club mare în fotbalul european, am găsit o atmosferă extraordinară în vestiar şi nu numai. Sunt plăcut impresionat. Clubul care s-a interesat primul de mine a fost Steaua şi din acel moment gândul meu a fost să vin aici. Am vorbit cu Arthuro pentru a mă interesa de România, de Bucureşti, pentru un străin este greu la început într-o altă ţară. A fost foarte important acest lucru pentru mine", a declarat Abel Moreno.

Jucătorul s-a declarat surprins să găsească mulţi vorbitori de spaniolă la Steaua: "A fost o surpriză să descopăr atâţia vorbitori de limbă spaniolă la Steaua. Mă va ajuta foarte mult şi în dorinţa de a învăţa limba română. E un pas înainte, un pas important pentru mine, am şansă să joc într-o competiţie europeană, Liga Campionilor sper, dacă dă Dumnezeu şi eliminăm Galatasaray".

Abel Moreno a afirmat că a existat un interes pentru el şi din partea clubului Dinamo, "însă doar atât". "Nu ştiu foarte multe despre campionatul românesc, mi s-a spus că este unul din ce în ce mai puternic an de an, deci bun. Pe jucători îi ştiam aproape pe toţi, pentru că din momentul în care am aflat de intenţiile Stelei, m-am interesat de componenţa echipei. Încerc să mă pun cât mai repede la punct fizic, iar decizia de a intra în teren va aparţine antrenorului. Vreau să joc în Liga Campionilor, unde toate echipele sunt bune. Sigur, sunt echipe ca Real Madrid sau Manchester United, dar dacă ne vom califica în grupe, orice grupă ar fi, va fi foarte grea", a comentat el.

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat că Abel are calităţile necesare pentru a se integra la echipa din Ghencea. "Am adus un alt Moreno. E un jucător foarte muncitor şi bun executant al loviturilor libere. A contat mult că şi-a dorit să vină la Steaua, că a fost văzut jucând, s-a ajuns la concluzia că este un jucător necesar Stelei. Şi-a întărit convingerea că a făcut alegerea corectă, chiar şi tatăl său, venit la Bucureşti pentru parafarea actelor, a spus acest lucru. Nu are nicio problemă medicală, documentele au fost semnate, este al nostru", a spus Argăseală.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici